Motorola Milestone 3 onder de loep

· 2 reacties


We schreven eerder al over nieuwe toestellen van de Amerikaanse fabrikant Motorola. Nu zijn er nieuwe foto's van de Milestone (droid) 3, een Android-toestel met een volledig toetsenbord. We zien het toestel nu uitgeklapt.

De Milestone 3 zet de succesvolle Milestone-serie voort. De eerste Milestone zorgde er in de Verenigde Staten voor dat Android echt op de kaart werd gezet. Als je de Milestone 3 ziet, dan zie je duidelijk dat het hier om een evolutie van de eerste Milestone gaat.

Droid3 keyboard110316112910

Onder de motorkap

Onder de motorkap verwachten we natuurlijk de nodige verbeteringen, hoewel nog niet precies duidelijk welke processor in de Milestone 3 geplaatst wordt. Het toetsenbord van de Milestone 3, heeft, net als de Milestone 2 iets hogere toetsen dan de eerste Droid. Het volledige toetsenbord zal dit toestel vooral interessant maken zakelijke gebruikers en social-media verslaafden die snel een tweet willen typen.

Grootste nadeel van alle Motorola-toestellen, is dat het Amerikaanse merk geen toestellen meer naar Nederland brengt. Toen het slechter ging met de fabrikant is de Nederlandse afdeling opgedoekt. Onlangs bracht T-Mobile de Defy naar ons land, maar andere toestellen ging aan onze neus voorbij. Nu Motorola de weg omhoog terug heeft gevonden, en met mooie Android-toestellen komt, is het wat ons betreft tijd voor een terugkeer naar de naar de Nederlandse markt.

Bron: Bgr.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel