Samsung Omnia 7 op de markt gedumpt

· 1 reactie


Windows Phone 7 wordt steeds betaalbaarder. Nu nieuwe toestellen met het mobiele besturingssysteem van Microsoft uitblijven, gaan de bestaande modellen in de uitverkoop. In Duitsland heb je een Omnia 7 voor minder dan 300 euro.

In Nederlandse webshops zagen we aanvankelijk prijzen boven de 600 euro voor de Omnia 7, maar ook in ons land kun je al fors goedkoper aan een Windows Phone 7-toestel komen. De goedkoopste Omnia 7 in onze webshop-lijst is 388 euro. Ook de HTC 7 Trophy en LG Optimus 7 zitten rond die prijs. Nog altijd 100 duurder dan in Duitsland.

Wp7 goedkoop
279 euro zonder abonnement: dumpprijzen in Duitsland

Moeilijk te verkopen?

De snelle prijsdaling kan een aanwijzing zijn dat Windows Phone 7-toestellen moeilijk te verkopen zijn. Toen de eerste toestellen met dit besturingssysteem op de markt kwamen, waren de 1 Ghz-processors waarmee ze zijn uitgerust de top van de markt. Nieuwe Android-toestellen zoals de LG Optimus 2X hebben toestellen met WP7 echter razendsnel ingehaald.

Ook geruchten dat een update voor Windows Phone 7 lang op zich laat wachten, misschien zelfs 2012, zullen het enthousiasme over het mobiele platform van Microsoft temperen. Mogelijk brengt de komst van Nokia's met WP7 nieuw elan voor het besturingssysteem, maar ook daarop zul je tot eind 2011 of begin 2012 moeten wachten.

Bron: Wmpoweruser.comPraat mee over dit artikel