Nieuwe Motorola-telefoons laten gezicht zien

· 2 reacties


Als we aan Motorola denken dan denken we aan de Milestone en de Droid X. Die laatste is hier niet verkrijgbaar maar de eerste wel. Hoogtijd voor een update en wat vers bloed. Drie toestellen staan hiervoor in de line-up.

Wat hier bekend staat als de Milestone heet in de Verenigde Staten 'Droid'. Inmiddels zijn we alweer aan versie 3 toe die we hieronder zien. Verschillen zitten vooral in, wederom, het toetsenbord. Ook het design is anders dan z'n voorgangers.

Motorola Droid 3 Milestone

De Droid X zal hier minder bekend zijn. Echter ook dit toestel krijgt een vervolg, al lijkt het hier meer om een revisie te gaan met weinig vernieuwingen aan de buitenzijde.

Motorola Droid X 2

Nieuw voor ons is dit Motorola-toestel; de Targa. Het gaat hier voorlopig nog om een codenaam, een definitieve naam is er nog niet.

Motorola Targa

Mensen met goede ogen lezen op de camera-pukkel aan de achterzijde "13MP A/F". Wellicht is het toestel ook uitgerust met een Xenon-flitser want de verdikking in het cameragedeelte is wel erg groot als je het ons vraagt. Opvallend is dat van alleen dit toestel bekend staat dat het beschikt over de 4G/LTE-techniek. De Droid X 2 en Milestone 3 zullen hier nog niet aan doen.

Bron: Howardforums.com



Praat mee over dit artikel