Nokia introduceert GPS clamshell exclusief voor T-Mobile klanten


Precies één dag voordat de CeBIT 2008 officieel van start gaat, introduceert Nokia samen met T-Mobile de Nokia 6650 T-Mobile. Een GPS clamshell exclusief voor T-Mobile klanten.

Zoals gezegd is deze nieuwe GPS clamshell van Nokia exclusief bedoelt voor klanten van T-Mobile. Het toestel is daarom ook geoptimaliseerd voor diverse T-Mobile diensten, waaronder web'n'walk, MyFaves, Mobile Jukebox en NaviGate.

Nokia 6650 of Nokia 6650?
Het is wat jammer dat Nokia gekozen heeft voor deze naam. Een "Nokia 6650" bestond namelijk al en was één van de eerste 3G telefoons. De reden voor Nokia om nog een "6650" de wereld in te helpen is ons dus onduidelijk.

Nokia introduceert nieuwe clamshell exclusief voor T-Mobile klanten
Nokia's 'nieuwe' 6650, exclusief voor T-Mobile klanten

Hoe dan ook, dit toestel beschikt over een ingebouwde GPS ontvanger en beschikt daarnaast ook over A-GPS. De 6650 mag zich een volwaardige 3.5G telefoon noemen dankzij HSDPA ondersteuning. Verder ontbreekt een 2 megapixel camera niet. Geschoten foto's kunnen worden opgeslagen op het 30 MB tellende interne geheugen. Dit is overigens makkelijk uit te breiden dankzij de aanwezige MicroSD geheugenkaartslot. Verder beschikt het toestel over Bluetooth en een FM radio ontvanger.

De nieuwe 6650 zal in het derde kwartaal verkrijgbaar zijn bij de T-Mobile verkooppunten. Nokia meldt dat het toestel in combinatie met een T-Mobile Relax 100 abonnement slechts 1 euro kost.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel