LG presenteert drie design-toestellen in de L-serie


De Optimus L3, L5 en L7 zijn drie nieuwe toestellen van LG, die op moeten vallen door hun doordachte design. LG toonde de nieuwe - naar eigen zeggen tijdloze - Android-telefoons vandaag aan het publiek.

De toestellen worden geplaatst in een serie die door LG ‘L-Style’ gedoopt is. Deze nieuwe deisgn-filosofie moet volgens LG het verschil gaan maken tussen de toestellen van het Koreaanse merk en die van de concurrentie. De Optimus L3, het toestel met de meest bescheiden specificaties van de drie, zal het eerst beschikbaar komen. Dit toestel heeft een 3.2 inch scherm.

LG presenteert drie design-toestellen in de L-serie

De L3 komt in maart op de markt in Europa. De telefoon draait op Android 2.3 Gingerbread. Verdere specificaties van het toestel zijn nog niet bekend. Later dit jaar komende de twee andere telefoons op de markt. Zowel de Optimus L5 als de Optimus L7 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de laatste versie van het mobiele besturingssysteem van Google. De L5 heeft een 4.0 inch scherm, dat van de L7 is met 4.3 inch nog net iets groter.

LG laat de telefoons zien op het MWC, één van de grootste beurzen op het gebied van mobiele telefonie. Deze beurs begint aanstaande zondag in Barcelona. Meerdere grote fabrikanten zoals HTC en Samsung laten op deze beurs zien wat ze in petto hebben voor de resterende maanden van 2012.


Prijsvergelijker LG Optimus L3 E400

Toon alle aanbiedingen van de LG Optimus L3 E400


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel