Samsung toont mid-end Galaxy Ace 2 en Galaxy mini 2


Aan de vooravond van het MWC in Barcelona heeft Samsung twee nieuwe toestellen gepresenteerd: de Galaxy Ace 2 en de Galaxy mini 2. Beide toestellen draaien op Android.

De Samsung Galaxy Ace 2 heeft de beste specificaties van het tweetal. Dit toestel is voorzien van een 800 MHz dualcore processor en een 3.8 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. De telefoon draait op Android 2.3 Gingerbread, met daar bovenop de bekende TouchWiz-skin van Samsung. De Galaxy Ace 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de Galaxy Ace.

Samsung presenteert mid-end Galaxy Ace 2 en Galaxy mini 2
De Galaxy Ace 2 (links) en Galaxy mini 2

De Galaxy mini 2 is de opvolger van de Galaxy mini. Dit toestel heeft iets mindere specificaties, en zal dus iets goedkoper in de schappen liggen. De Galaxy mini 2 heeft een 3.27 inch scherm en een 800 MHz processor. Net als de Ace 2 draait de mini 2 op Android 2.3 Gingerbread. Over een eventuele update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich wordt niet gerept.

Van beide toestellen is een variant beschikbaar zonder en met NFC. De Galaxy mini 2 wordt iets dikker als je voor de variant met NFC kiest, de Galaxy Ace 2 verandert niet van formaat. De toestellen zijn in maart beschikbaar in Frankrijk, en komen iets later naar andere landen wereldwijd. De Galaxy mini 2 zal 199 euro kosten, de Galaxy Ace 2 348 euro.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Ace 2 i8160

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Ace 2 i8160


Prijsvergelijker Samsung Galaxy mini 2 S6500

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy mini 2 S6500


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel