Firmware Update Friday - Week 6 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia X6 en slecht nieuws voor de Palm Pre en Pixi.

Deze week hebben we maar één toestel met een update voor je, nadat we vorige week een hele serie telefoons met updates voor je hadden, is er nu alleen goed nieuws voor bezitters van de Nokia X6.

Nokia X6 - v31.0.004

Nokia komt deze week met een update voor de X6. Deze muziek-telefoon krijgt een aantal verbeteringen. Nieuwe functionaliteit is er helaas nauwelijks. Alleen Ovi Maps is verbeterd. Verder moet het toestel na deze update iets sneller reageren, en is de gebruiksvriendelijkheid van de X6 verbeterd. Nokia vermeldt helaas niet hoe we dat precies kunnen merken. Je kunt de update downloaden via Nokia's eigen software-updater.

Palm Pre, Pre Plus, Pixi en Pixi Plus - Definitief geen webOS 2.0

Wellicht een domper voor eigenaren van de allereerste Palm Pre, diens opvolger de Pre Plus, Pixi en de Pixi Plus; een update naar versie 2.0 van webOS zal er niet komen. Het nieuws komt niet van de eerste de beste; Jon Rubinstein bevestigde het slechte nieuws tegenover Engadget.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!



Praat mee over dit artikel