Sony Ericsson Vivaz nu al verkrijgbaar bij Vodafone

· 4 reacties


Terwijl we nog steeds wachten op de Sony Ericsson Xperia X10, pakt de Vivaz onverwachts de binnenbocht en is hij nu al leverbaar! Vooralsnog exclusief bij Vodafone.

Misschien nog opvallender; de Vivaz volgt de Xperia X10 op in de nieuwe communicatie/entertainment-telefoonreeks van Sony Ericsson. Dat Sony Ericsson problemen had met de lancering van de X10 is nu dus wel duidelijk.

Sony Ericsson Vivaz
HD video op de Sony Ericsson Vivaz

De Vivaz brengt ware entertainment dankzij de HD-videobeelden die het beestje weet te schieten. Video's met een 720p resolutie leggen de mooiste momenten vast en het delen ervan is kinderspel. Uploaden naar YouTube doe je eenvoudig en rechtstreeks vanuit het menu. En dankzij de WiFi ondersteuning hoef je ook niet lang te wachten voordat dat gebeurd is. Voorwaarde is wel dat je in de buurt bent van een draadloos netwerk. Zoniet, geen probleem. Dankzij de HSDPA ondersteuning upload je via het mobiele datanetwerk net zo snel en eenvoudig.

Zoals gezegd is de Vivaz nu al te bestellen via de website van Vodafone. Het toestel is momenteel alleen nog in de kleur grijs te bestellen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel