MWC 2010: Ook Sony Ericsson Vivaz krijgt Pro uitvoering


Sony Ericsson heeft wat nieuws bedacht. Pak een bestaand toestel, zet er "pro" achter, geef het een volledig toetsenbord en voila; een nieuw toestel is geboren! Ontmoet de Sony Ericsson Vivaz pro.

Naast het touchscreen, waar de originele Vivaz het mee moet doen, beschikt de Vivaz pro ook over een volledig QWERTY toetsenbord. Handig om berichtjes naar vrienden te sturen en om webadressen makkelijk mee in te voeren.

Sony Ericsson Vivaz pro
Sony Ericsson Vivaz pro

De Vivaz staat bekend vanwege haar HD-video capaciteiten. Je zal het niet raar vinden als de Vivaz pro over dezelfde kunstjes beschikt. Dankzij het Symbian platform kunnen gebruikers eenvoudig hun entertainmentervaring personaliseren bijvoorbeeld door de PlayNow online content store.

Eigenschappen

De Vivaz pro is een slider met volledig toetsenbord en 3.2 inch touchscreen. Deze werkt in een breedbeeld resolutie, ideaal voor het bekijken van films. Zelf geschoten video's upload je via WiFi eenvoudig naar YouTube of Facebook en dankzij het toetsenbord post je eenvoudig tweets naar Twitter en werk je je blog bij.

De Sony Ericsson Vivaz pro zal, net als de onlangs aangekondigde X10 mini en X10 mini pro vanaf het tweede kwartaal beschikbaar komen. Je kunt een Vivaz pro krijgen in de kleuren Black en White.



Praat mee over dit artikel