iPhone krijgt nieuw unlockscreen

· 7 reacties


Als Apple ergens heel erg goed in is dan is het wel subtiel hele kleine veranderingen doorbrengen in iOS waaronder onder andere de iPhone draait. De nieuwste wijziging zit hem in het lockscreen dat vanaf iOS 5.1 actief is.

In het gepatenteerde lockscreen© bevindt zich straks naast de slide-to-unlock optie™©® straks ook een snelkoppeling naar de cameratoepassing. Hoe handig! We zijn benieuwd of dit briljante en originele idee al voldoende door Apple is gepatenteerd want het zou zonde zijn dat Apple's juridische afdeling straks niets meer doen heeft. Of leggen we het er nu iets te dik op?

camera shortcut iOS 5.1
camerasneltoets in iOS 5.1

De werking is overigens zeer eenvoudig. Je hoeft op het nieuwe camera-icoontje niet te drukken. Je moet hem omhoog sliden. Dit moet voorkomen dat je per ongeluk foto's schiet van de binnenkant van je broekzak of tas. De nieuwste versie van iOS zal vermoedelijk tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe iPad aangekondigd worden. De meest voor de hand liggende datum is de eerste of tweede week van maart.

Bron: Bgr.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel