Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600

· 1 reactie


Na de sensationele afbeeldingen van de Samsung i8910 Acme hebben ze in Zweden ook tijd gevonden om een nieuwe Samsung musicphone te fotograferen; de Samsung M7600 met Bang&Olufsen geluid! Play it on.

Ze hebben bij Samsung overduidelijk problemen om hun toestellen binnenshuis te houden. Het Zweedse Daily Mobile heeft hoge resolutie afbeeldingen van de Samsung M7600 geschoten waarvan het geluid verzorgt wordt door Bang&Olufsen's ICEpower techniek.

De Samsung M7600 lijkt trouwens in de verte wel wat op een PSP, terwijl het menu het meeste doet denken aan de iPhone. Genoeg gepraat, tijd voor plaatjes.

Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600Ook hoge resolutie afbeeldingen musicphone Samsung M7600
Samsung M7600 met Bang&Olufsen

Ook de Samsung M7600 is net als de i8910 Acme een volledig touchscreen telefoon. Qua beeldscherm is hier gekozen voor 2.8 inch AMOLED scherm. Dankzij de LifeVibes MixDJ software en de ICEpower techniek van Bang&Olufsen waan je je een echte DJ. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om music live te 'scratchen'. We zijn erg benieuwd naar een live demonstratie tijdens de MWC in Barcelona waar dit toestel ongetwijfeld officieel aangekondigd zal worden.

Bron: DailyMobile


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel