Acer X960 en DX650 smartphone gespot

· 3 reacties


Acer wil met de overname van E-ten meer voet aan de grond krijgen op smartphone gebied. Wij hebben alvast een voorproefje met wat ze gaan komen.

Al weten we niet of we hier op zitten te wachten, het lijken beide nogal 'dikke' toestellen. Maar goed, de toestellen zijn nog niet officieel aangekondigd dus we kunnen altijd nog positief verrast worden.

Acer X960

Het eerste toestel is de Acer X960, die qua uiterlijk in ieder geval de strijd aan wil gaan met de nieuwe HTC Touch Cruise. Interessant in ieder geval aan de X960 is het VGA resolutie kleurenbeeldscherm met een diameter van 2.8 inch.

Acer X960 en DX650 smartphone gespot
Acer X960

Verdere eigenschappen zijn HSDPA internet, GPS ontvanger, WiFi, een 3 megapixel camera en een 533MHz processor.

Acer DX650

Met de DX650 brengt Acer een toestel met twee gezichten. Aan de ene zijde is het een hedendaagse touchphone, aan het andere een 'ouderwetse' met numeriek toetsenbord en bijbehorend monochroom beeldscherm.

Acer X960 en DX650 smartphone gespotAcer X960 en DX650 smartphone gespot
Acer DX650 Dual Phone

Toch behoren HSDPA, GPS, en WiFi toch onder de standaard trucjes waar de DX650 ons mee wil imponeren. Wij willen hem toch eerst in het echt bewonderen om hem het voordeel van de twijfel te geven. Wat vinden jullie ervan?

Bron: Tinhte



Praat mee over dit artikel