Firmware Update Friday - Week 8 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro, HD7, 7 Mozart, De Google Nexus S, Samsung i9023 Nexus S, Nexus One en de LG Optimus 7.

HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro, HTC HD7, HTC 7 Mozart en LG Optimus 7 - Windows 7 update

Microsoft bracht deze week een update uit voor Windows Phone 7. Voor de toestellen van Samsung is deze inmiddels teruggetrokken wegens een software probleem, voor de andere toestellen is de update nog wel beschikbaar. De update brengt je weinig nieuws. Onder de motorkap veranderen een paar dingen, die je toestel geschikt maakt voor een grote update, die later komt. De update wordt automatisch aangeboden. In Nederland treft deze nieuwe software de HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro, HTC 7 Mozart, HTC HD en de LG Optimus 7.

Google Nexus One, Nexus S, - Android 2.3.3

Weer een nieuwe versie van Android voor de toestellen die onder Google-vlag zijn uitgebracht. Deze update fixt een aantal bugs, waaronder één die het toestel steeds overnieuw liet opstarten. Ook krijgt de NFC nieuwe functies. De update komt Over-the-Air voor de Nexus S, die in Europa onder het typenummer i9023 is uitgebracht en de Nexus One.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!



Praat mee over dit artikel