Asus ROG Phone 5 in het wild gespot, wordt op 10 maart aangekondigd


Asus heeft een opvolger klaar staan voor haar ROG Phone 3. Maar omdat 4 in China een ongeluksnummer is gaan we meteen door naar de ROG Phone 5. Deze werd niet alleen in het wild gespot, we weten ook wanneer hij officieel wordt aangekondigd.

De Asus ROG Phone 5 wordt namelijk op 10 maart aangekondigd. Asus heeft die datum op haar website staan met daarbij een aftelklok. Vanwege het tijdsverschil kunnen Amerikanen aan de oostkust hem al op 9 maart begroeten. Hands-on beelden van de ROG Phone 5 verschenen onlangs op YouTube.

Deze video laat een tweede scherm achterop het toestel zien die gebruikt kan worden voor notificaties. Maar het staat Asus ook vrij om er visuele effecten op weer te geven. Voor wat betreft de overige specificaties is het voorlopig even gissen. Mogelijk wordt het scherm voorop iets groter maar wij denken dat veel van de eigenschappen van de Asus ROG Phone 3 intact gelaten worden. Simpelweg omdat die al zeer high-end waren.

Asus ROG Phone 5 specificaties

Denk dus aan een AMOLED-paneel met hoge verversingssnelheid, een 6000 mAh dikke batterij maar die mogelijk sneller op te laden is, lekker veel werkgeheugen en natuurlijk de laatste en nieuwste Snapdragon-processor van Qualcomm. Dat moet dan wel de Snapdragon 888 zijn.

Asus staat er ook om bekend om haar ROG Phones te lanceren met interessante accessoires. Daarover hebben we nog weinig gehoord dus misschien heeft Asus wel een verrassing in petto 10 maart.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel