Eerste Intel-powered Android-telefoon gekiekt?


Als de geruchten waar zijn dan is dit de eerste commercieel verkrijgbare Intel-smartphone met Android. Bovendien zou het de eerste Motorola-smartphone met Ice Cream Sandwich zijn. Onze aandacht is maximaal gewekt.

Het is wederom PocketNow dat met de scoop komt. Van de bovenkant lijkt het toestel erg op de recentelijk aangekondigde Razr, terwijl de dikte meer weg heeft van de Razr Maxx. Onderaan ontbreken de aanraakgevoelige knoppen omdat die sinds ICS op het scherm zelf worden weergegeven.

Motorola Intel with Android Ice Cream Sandwich

Maar wat de scoop natuurlijk extra bijzonder maakt is dat deze Android-smartphone wordt aangedreven door een Intel-processor. Het is dan ook naar verluidt de eerste met een Medfield-chip. Eerder kondigde Motorola en Intel al een samenwerking aan, maar details over wanneer we de eerste smartphones konden verwachten waren toen nog niet duidelijk. Dat worden ze met bovenstaande afbeelding echter ook niet, we hebben immers geen timeline. Zo weten we nog niet wanneer deze smartphone officieel wordt aangekondigd, en wanneer hij daadwerkelijk in de winkel ligt.

Camermonster

Wat de bron echter wel weet te vermelden is dat de cameramogelijkheden spectaculair moeten zijn. Instant foto's schieten en het schieten van 15 foto's per seconden zouden tot de mogelijkheden behoren. We reserveren onze enthousiasme echter tot we daadwerkelijke resultaten zien en eigenhandig de kwaliteit kunnen beoordelen.

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel