Verkoopdoos HTC Desire 12 verklapt specificaties


Iemand zegt een afbeelding te hebben bemachtigd van de doos waarin de HTC Desire 12 verkocht zal worden. Dat is nogal een bewering al lijkt de bron er zeker van te zijn. Wat we zien is een redelijk gemiddeld instapmodel met toch een modern uiterlijk.

Dat is voorlopig een aanname, gebaseerd op onderstaande specificatielijst. We zien namelijk een 5,5 inch beeldscherm terug met een resolutie van 720 bij 1440 pixels. Dat is langer dan standaard HD en we vermoeden dus dezelfde dunne schermranden als bij de U11+ maar dan natuurlijk voor een fractie van de prijs. Nu is een HD+ resolutie op een 5,5 inch scherm niet heel erg groot dus we vermoeden niet een erg scherp beeld. De drijvende kracht is een MediaTek dus ook op dat gebied zijn de verwachtingen niet al te hoog gespannen.

HTC Desire 12

We zien op de specificatielijst die AndroidAuthority geplaatst heeft verder een 12 megapixel camera met PDAF (phase detection auto focus) voor extra snel scherp schieten een 5 megapixel selfiecamera terug, 2730 mAh batterij en ondersteuning voor Dual SIM (type nanoSIM). Dat klinkt allemaal vrij gemiddeld voor een mid-range toestel en we zijn daarom benieuwd naar het definitieve uiterlijk om te kunnen inschatten of deze Desire 12 het op kan nemen tegen de concurrentie. Wanneer HTC de Desire 12, codenaam Breeze, officieel gaat aankondigen is nog niet geheel duidelijk. Mogelijk al tijdens het aankomende Mobile World Congress dat maandag 26 februari van start gaat. HTC heeft nog geen persevent aangekondigd dus zeker is dat allerminst.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel