Optimus 3D Max: tweede 3D-telg van LG


LG komt met een opvolger voor de Optimus 3D, de Optimus 3D Max. Het toestel heeft een autostereoscopisch beeldscherm, wat ervoor zorgt dat je zonder bril 3D kunt kijken op deze telefoon.

LG was vorig jaar één van de eerste fabrikanten die met een 3D-smartphone kwam. Het nieuwe 3D toestel is op een aantal punten verbeterd. De processor is iets sneller, en draait op 1.2 GHz. Het toestel is ook dunner dan z’n voorganger. Was de Optimus 3D nog 11.2 millimeter dik, de Optimus 3D Max is slechts 9.6 millimeter dik. Ook is de Max uitgerust met NFC.

Lg optimus 3d cube 1

Het Koreaanse bedrijf levert bij de nieuwe smartphone twee NFC-tags, die je naar wens ergens op kunt plakken, en kun programmeren met het de NFC-chip in de smartphone. brengt de Optimus 3D Max uit met Android 2.3 Gingerbread, en dus niet met de nieuwste versie van het mobiele OS van Google, Ice Cream Sandwich, versie 4.0. Of er een update komt is niet aangekondigd, maar gezien de belofte dat Android 4.0 ook naar de Optimus 3D komt, verwachten wij dat de 3D Cube ook een update zal krijgen.

De verdere specificaties van het toestel zijn onder andere een 4.3 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een VGA-camera aan de voorzijde, 1 GB RAM geheugen, 16 GB opslagruimte. De batterij heeft een capaciteit van 1520 mAh.


Prijsvergelijker LG Optimus 3D Max P720

Toon alle aanbiedingen van de LG Optimus 3D Max P720


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel