Nokia E7 komt in maart

· 4 reacties


De Nokia E7 komt eind maart naar Nederland. Het nieuwe zakelijke toestel van het Finse bedrijf moet concurreren met de bij zakelijke gebruikers populaire BlackBerry en iPhone.

Het betekent dat de E7 een half jaar na de officiële aankondiging in de winkel ligt. Dat is een eeuwigheid in smartphone-land. Sinds de introductie van de E7 presenteerde de concurrentie betere en snellere toestellen, en wist die wel in korte tijd in de schappen te leggen. HTC presenteerde bijvoorbeeld de Desire Z, en toetel waarvan de specificaties op de E7 lijken.

Nokia e7 large

Symbian^3

De E7 wordt geleverd met Symbian^3, een aardig besturingssysteem, maar in vergelijking met iOS en Android is Symbian gedateerd, zo is de veelgehoorde mening. Nokia is ondertussen zelf bezig met MeeGo, en werkt naar verluidt zelfs aan een toestel met Windows Phone 7. Geruchten willen dat Nokia op het MWC in Barcelona met meer nieuws over MeeGo of Windows Phone 7 komt. Mocht dat waar zijn, dan is de E7 niet alleen door de concurrentie ingehaald, maar ook door ontwikkelingen in eigen huis.



Praat mee over dit artikel