Samsung breidt Galaxy-familie flink uit

· 3 reacties


Blijkbaar vonden de knappe koppen bij Samsung HQ dat de wereld nog wel een aantal Galaxy-telefoons kan gebruiken. Ga samen met ons op kraamvisite bij de Galaxy mini, Galaxy Gio, Galaxy Fit en Galaxy Ace.

Enkele van deze toestellen lekten eerder al uit, zo herkennen we enkele koppen al van eerdere afbeeldingen. En als we de bijbehorende specs van dichtbij bekijken zijn dit allemaal telefoon bedoelt voor het grote midden-publiek. Voor elk wat wils dus.

Samsung Galaxy Fit (s5670)

Zoals de Samsung S5670 Galaxy Fit. Volgens Samsung typisch zo'n telefoon die perfect schakelt tussen je drukke baan en je sociale leven. Met een 3.3-inch QVGA-resolutie touchscreen en z'n 5 megapixel camera is hij goed in staat aan je multimedia-behoeften te voorzien terwijl de 600 MHz processor je drukke leven prima bij kan benen.

Samsung S5660 Galaxy Gio

Draag je echter liever Italiaanse maatpakken dan is deze Galaxy Gio misschien beter iets voor jou. Het heeft overigens niets met het Italiaanse modehuis te maken, maar eerder met het Italiaanse woord voor "juweel".

Samsung Galaxy Gio (s5660)

En dat is precies wat de Samsung S5660 Galaxy Gio is; een juweeltje. Z'n 3.2-inch HVGA beeldscherm is groot genoeg voor alledaags gebruik en met z'n uiterlijk mag hij ook nog gezien worden ook.

Samsung S5570 Galaxy mini

Hoeft het echter allemaal niet zo groot, maar wil je wel het maximale uit je telefoon halen? Dan is deze 3.1-inch grootte Galaxy mini wellicht iets voor je.

Samsung Galaxy mini (s5570)

Voorzien van vrijwel alle hedendaagse mogelijkheden zoals snel WiFi-n internet en diverse multimedia-mogelijkheden.

Samsung S5830 Galaxy Ace

Al bekend was de Samsung S5830 Galaxy Ace die eerder deze week officieel op de site van Samsung verscheen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel