Samsung Galaxy Ace en Suit gelekt

· 1 reactie


Samsung is bezig met twee nieuwe telefoons die op Android draaien. De toestellen zullen een plaats vinden in het middensegment. Het Koreaanse bedrijf denkt gelukkig niet alleen aan het topsegment, zo blijkt.

Meer dan foto's van de nieuwe toestellen kunnen we je helaas niet presenteren. Naar verluid draaien zowel de Galaxy Ace als de Galaxy Suit op Android 2.2 Froyo, wat voor sommigen als een teleurstelling zal komen, aangezien Android 2.3 Gingerbread al enige tijd geleden uit is gebracht.

Galaxy Ace

Het design van de Galaxy Ace, met het typenummer S5830 doet denken aan de Samsung Galaxy S, maar dan in een iets kleinere uitvoering.

Ace

Galaxy Suit

De Galaxy Suit heeft een iets ronder design, en richt zich waarschijnlijk op een jonger publiek. Een alternatieve naam voor dit toestel zou Galaxy Mini kunnen zijn. Het typenummer van dit toestel is S5670, wat suggereert dat dit toestel onder de Galaxy Ace geplaatst zal worden.

Suit

De toestellen zullen naar alle waarschijnlijkheid op het Mobile World Congress in Barcelona, dat op 14 februari begint, worden gepresenteerd. Wij verwachten dat het dan ook bekend is of de Galaxy Ace en Galaxy Suit naar Nederland komen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel