Sony Ericsson teast hoekige ‘Nozomi’


Sony Ericsson slaat een nieuwe weg in op designgebied, waarvan de Nozomi, een codenaam, het eerste voorbeeld is. We zagen dit toestel al eerder. Nu zijn er beter afbeeldingen.

De Nozomi, die mogelijk als Xperia arc HD op de markt zal komen, heeft een veel hoekiger ontwerp dan eerdere Android-toestellen van Sony Ericsson, die juist gekenmerkt werden door hun vloeiende lijnen. Het design is wat minimalistischer en strakker gemaakt, zoals eerder al te zien was op gelekte afbeeldingen. Nu zijn er nieuwe hands-on foto's, waarschijnlijk van hetzelfde toestel.

Sony Ericsson Nozomi

Op de CES, de jaarlijkse electronicabeurs in Las Vegas die op 10 januari begint, zal ongetwijfeld meer van dit nieuwe toestel te zien zijn. De Nozomi zal één van de laatste smartphones zijn die onder het merk Sony Ericsson wordt uitgebracht. Sony zal alleen verder gaan met het maken van smartphones, en heeft daarom Ericsson uitgekocht.

Update De foto die door Sony Ericsson Duitsland online is gezet stamt uit 2011, en beeldt de Xperia arc af, niet de Nozomi.

Bron: Itproportal.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel