Microsoft brengt alsnog een eenvoudige Nokia-telefoon uit; de Nokia 215

· 1 reactie


Een misschien wel opvallende gebeurtenis; Microsoft heeft zojuist een Nokia-telefoon aangekondigd. De Nokia 215 en 215 Dual SIM blinken uit in eenvoud, zijn niet voorzien van Windows Phone en kosten nog geen 30 euro.

Microsoft had al gezegd dat het voorlopig de eenvoudige Nokia-telefoons zou blijven ondersteunen. Dat het er zelf ook nog één zou aankondigen had niet iedereen verwacht, laat staat twee tegelijk. En toch is dat nu gebeurd met de Nokia 215 en 215 Dual SIM. Eenvoudige, klassieke en betaalbare telefoons met toegang tot internet.

Nokia 215 and 215 Dual SIM
De Nokia 215 en 215 Dual SIM

En zelfs met deze eenvoudige Nokia's kun je gewoon op Facebook en Twitter. Er is zelfs een app voor Facebook Messenger zodat je met vrienden in contact kunt blijven. Verder is de 215 voorzien van de Opera Mini browser waarmee webpagina's gecomprimeerd binnengehaald worden en daardoor zoveel mogelijk je databundel bespaard wordt. Beide toestellen zijn uitgerust met Bluetooth zodat in de auto verbinding kan worden gelegd met een carkit en met andere Nokia's data kan worden verstuurd dankzij de SLAM-techniek.

Eerste kwartaal 2015

De Nokia 215 en z'n Dual SIM-uitvoering komen uit in de kleuren groen, wit en zwart. Verwacht beide instappers nog ergens dit kwartaal in de winkel. Verwachte prijzen liggen onder de 30 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel