Nokia 215


Nokia 215
Nokia 215 groen achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
2,4 inch
Camera
VGA

Pluspunten Nokia 215

  • Extreem voordelige internettelefoon
  • Duurzame behuizing van gehard plastic en soft rubberen toetsen
  • Beschikt gewoon over een camera
  • Ideaal als 2e telefoon of reservetelefoon

Minpunten Nokia 215

  • Draait geen bekend besturingssysteem dus relatief weinig beschikbare apps

De Nokia 215 in het kort

De Nokia 215 is een zeer voordelige internettelefoon die door Microsoft is uitgegeven. Microsoft bevestigt met de 215 dat het nog steeds toegewijd is aan eenvoudige Nokia's zonder veel toeters en bellen.

Voordelige internettelefoon

Eenvoud wil niet zeggen dat je niets kunt met de Nokia 215. Integendeel zelfs! Zo is de 215 gewoon in staat om verbinding met het internet te maken en is er een app voor Facebook en Twitter. Het is zelfs mogelijk om Facebook Messenger te gebruiken om verbinding met vrienden en familie te onderhouden. En dankzij de ingebouwde Opera Mini-browser kun je iedere websites bezoeken zonder daarbij veel data te verbruiken.

Belangrijkste Nokia 215 specificaties

  • 2.4 inch display
  • Slot om eenvoudig geheugen te plaatsen
  • Camera met VGA-resolutie aan de achterkant
  • Bekijk alle Nokia 215 specs

Gewoon een camera en radio

Van een telefoon van een paar tientjes verwacht je eigenlijk geen ingebouwde camera. De Nokia 215 heeft die wel! Aan de achterkant zit gewoon een VGA-camera voor eenvoudige kiekjes en zelfs video's. Ook ingebouwd is een FM-radio met stereogeluid. Aan de bovenkant zit zelfs een ingebouwde zaklamp. Handig voor wie 's nachts op zoek is naar z'n sleutels. Al met al dus een zeer complete telefoon voor weinig geld.

Stevig als altijd

Microsoft brengt de Nokia 215 uit in drie kleuren; groen, wit en zwart. De buitenkant is gemaakt van stevig polycarbonaat en kan tegen een stootje. Iets wat we van Nokia-telefoons wel gewend zijn. Overigens is de kleur verwerkt in de hele behuizing en niet alleen aan de buitenkant. Dat is handig want een kras betekent dan niet meteen het einde van de kleur. Naast dit model is er ook een Dual SIM-uitvoering van de 215 beschikbaar.


Concurrenten van de Nokia 215

Vergelijk de Nokia 215 met deze producten


Praat mee over de Nokia 215