Alcatel One Touch Pop-serie moet jong publiek aantrekken


Naast de high-end modellen die Alcatel vandaag tijdens CES liet zien heeft het bedrijf ook nog deze One Touch Pop-serie laten zien bestaande uit de One Touch X'Pop, S'Pop and T'Pop. Allemaal vrolijke, kleurrijke en betaalbare smartphones voor de jeugd.

De jeugd heeft de toekomst en die neemt niet zomaar genoegen met iets. Alcatel voorziet deze Pop-serie dan ook van behoorlijke specs. Zo beschikt de X'Pop over een 4,5 inch beeldscherm met 960 x 540 pixels qHD-resolutie, een 1 GHz dualcore processor en 512 MB aan RAM-geheugen. Aan de achterzijde zit een 5 megapixel camera met aan de voorzijde een VGA-camera. Bovendien draait de One Touch X'Pop een recente Android Jelly Bean-versie.

Alcatel One Touch Pop-serie
De Alcatel One Touch Pop-serie

Dan is daar ook nog de S'Pop met een 3,5 inch beeldscherm. Klein? Zo groot was tot voor kort de iPhone ook. De resolutie van het scherm komt uit op 480 x 320 pixels (HVGA). Onder de motorkap zit een 1 GHz processor met 512 MB aan RAM. Tot slot is daar nog de T'Pop die over een even groot beeldscherm beschikt. Naast het halveren van het RAM-geheugen heeft Alcatel de One Touch T'Pop van Android 2.3 Gingerbread voorzien.

Ook van deze telefoons is nog niet bekend wanneer ze de markt bereiken en voor welke prijs.


Prijsvergelijker Alcatel One Touch X'Pop 5035D

Toon alle aanbiedingen van de Alcatel One Touch X'Pop 5035D


Prijsvergelijker Alcatel One Touch S'Pop 4030D

Toon alle aanbiedingen van de Alcatel One Touch S'Pop 4030D


Prijsvergelijker Alcatel One Touch T'Pop 4010X

Toon alle aanbiedingen van de Alcatel One Touch T'Pop 4010X


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel