Exclusief: Zo bewaar je de S Pen bij je Samsung Galaxy S21 Ultra


De aankomende Samsung Galaxy S21 Ultra krijgt ondersteuning voor de S Pen, zoveel is inmiddels duidelijk. En we weten ook dat de pen niet in het toestel zelf zit. In plaats daarvan brengt Samsung een tweetal hoesjes uit. Een Book Case met ruimte voor de S Pen verscheen eerder al maar er komt een 2e case aan zo leerden wij.

De voorzijde van het hoesje verscheen eerder al, samen met de book case, maar onduidelijk bleef hoe de pen in het hoesje zit. Nieuwe afbeeldingen geven daar antwoord op.

Samsung Galaxy S21 Ultra case with S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra case with S Pen

Het heeft er alle schijn van dat Samsung magneten gebruikt om de pen op z'n plaats te houden. Er is namelijk niets wat hem op z'n plek lijkt te houden. Bij voorgaande Galaxy Note-telefoons raadde Samsung het gebruik van magnetische hoesjes juist af omdat ze de werking van de pen negatief konden beïnvloeden.

Samsung Galaxy S21 Ultra case with S PenSamsung Galaxy S21 Ultra case with S Pen
Links de afbeelding die eerder al verscheen, rechts een nieuwe afbeelding

Samsung heeft voor 14 januari een Unpacked evenement gepland waarop naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy S21 Ultra samen met de S21+ en S21 aangekondigd zullen worden. Verwacht daarnaast tal van accessoires waaronder dit soort hoesjes. De afgelopen dagen lekten daar al veel van uit waaronder op onze eigen website.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S21 Ultra verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel