LG Optimus 2X Speed in Koreaanse winkels


De Optimus 2X Speed, het toestel dat LG terug aan de kop van de smartphonemarkt moet brengen, is in Korea te koop. LG maakte bekend ook met een witte versie van het toestel te komen.

We weten inmiddels dat dit toestel ook naar Nederland zal komen, waarschijnlijk aan het eind van het eerste kwartaal. De Optimus 2X heeft een 1 GHz dualcore-processor, de Nvidia Tegra 2. Het toestel heeft een 4 inch LCD-scherm. De 8 GB intern geheugen is voor de huidige standaarden aan de kleine kant, maar dit is uit te breiden door een microSD-kaart te plaatsen.

Optimus 2x speed white
De Optimus 2X Speed is ook in het Wit verkrijgbaar (rechts)

Net als veel andere telefoons die de laatste maanden zijn gelanceerd, heeft de smartphone twee camera's: aan de achterzijde een exemplaar van 8 megapixels, die het mogelijk maakt om video op te nemen in Full HD (1080p). Aan de voorzijde vind je een camera van 1.3 megapixel om te videobellen. Afspelen van opgenomen video's kan via HDMI. LG heeft al een upgrade beloofd van het besturingssysteem. Op termijn zal Android 2.3 Gingerbread op de Optimus 2X geïnstalleerd kunnen worden.

Bron: Ittoday.co.kr


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel