Emporia brengt seniorentelefoon Eco uit met bijbehorend dockingstation


Waarom zou je je thuistelefoon niet gewoon mee naar buiten kunnen nemen? En naar de bakker of de supermarkt? Doet moet Emporia gedacht hebben toen ze de Eco maakten. Het toestel werd vandaag aangekondigd.

De Emporia Eco is zoals we van het merk gewend zijn een eenvoudig te bedienen mobiele telefoon. Je kunt ermee bellen en sms-berichten versturen. Het model ligt goed in de hand en is mooi afgewerkt met een hoogglans coating. De knoppen zijn lekker groot en steken uit zodat ze goed aan te voelen zijn.

Emporia Eco in dock
De Emporia Eco in z'n dockingstation

De letters op het beeldscherm kunnen qua grootte worden ingesteld en er is een telefoonboek die tot 300 verschillende nummers kan onthouden. Aan de achterzijde zit een noodknop. Eenmaal ingedrukt belt hij automatisch een vooringesteld nummer. Er is zelfs een ingebouwde camera en radio. Het model komt met een speciale houder uit waar het toestel ingezet kan worden. Niet alleen is hij dan altijd voldoende opgeladen, u raakt hem ook minder snel kwijt. Wanneer de Emporia Eco uitkomt en welke adviesprijs hij meekrijgt is nog onbekend maar dat houden we in de gaten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel