Nokia X1 musicphone uitgelekt


De Nokia Xserie kennen we vooral als relatief eenvoudige muziek-telefoons. En met de X6, 5, 4, 3 en 2 al in het assortiment werd het hoogtijd voor de X1. En die lijkt er binnenkort te komen, of toch niet?

Want afbeeldingen van deze X1-00 zijn via (hoe kan het ook anders) via het Amerikaanse FCC gelekt. We kijken hier niet naar Nokia's topper voor 2011. Want uit de specs blijkt dat het om een dual-band telefoon kijkt.

Nokia X1-00

Uit de afbeelding lijkt het er sterk op dat de X1 een dualsim-toestel is. Naast het zilverkleurige klepje recht zit een vrijwel identieke klep van plastic. Toch lijkt deze een andere functie te vervullen al blijft momenteel even onduidelijk welke. Verder schittert een camera door afwezigheid. Een echte budget-telefoon dus.

Ondanks dat het hier om een dualband-telefoon gaat is de kans dat de X1 naar Nederland komt niet groot. De gebruikte frequenties zijn 850 en 1900 MHz en die worden niet door Nederlandse operators gebruikt. Tenzij Nokia de X1 ook in andere frequenties uitbrengt is dit het laatste wat wij van de Nokia X1 te zien krijgen.

Bron: Unwiredview.com



Praat mee over dit artikel