Firmware Update Friday - Week 4 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Google Nexus S, de Google Nexus One en de Palm Pre 2.

Google bracht in de afgelopen week twee updates uit. De eerste was voor het vorige topmodel, de Nexus One, de tweede voor het huidige vlaggenschip, de Nexus S. Beide updates betreffen een kleine bugfix. Ook de Palm Pre 2 kreeg een update.

Google Nexus S - Android 2.3.2

De Nexus S werd geplaagd door een vervelend SMS-bug, waardoor het toestel SMS'jes naar de verkeerde afzender stuurt. Dat is erg vervelend, vooral als je vreemdgaat. Google vindt dat ook, en komt deze week met een update die dit probleem verhelpt. De fix wordt over-the-air aangeboden.

Google Nexus One - Android 2.2.2

Deze update voor de Nexus One lost dezelfde SMS bug op, die ook de Nexus S trof. Je kunt de update over-the-air verwachten.

Palm Pre 2 - webOS 2.1.0

Sommige bezitters van de Palm Pre 2 kregen deze week een update voor hun toestel binnen. Het is tot op heden onduidelijk wat de verbeteringen in deze versie van webOS zijn. Wel verandert het logo dat je ziet bij het opstarten van je toestel. Dit is nu een logo van HP.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel