Eerste hoge resolutie afbeelding Glofiish TV phone


Echt nieuw is het toestel niet, want de glofiish V900 werd een aantal dagen door E-ten zelf aangekondigd. Wel nieuw zijn deze afbeeldingen die we vandaag binnenkregen.

Op de afbeelding is zowel de zwarte als de blauwe versie van de nieuwe E-ten glofiish V900 te zien, E-ten's nieuwe smartphone waarop televisie bekeken kan worden. De nu opgedoken foto's komen grotendeels overeen met de advertentie die E-ten zelf onlangs deed uit gaan.

Zo is te zien dat het grote beeldscherm niet verzonken ligt in het toestel en zodoende een vlak oppervlakte oplevert. Daarnaast zijn goed de chromen details te zien. Tevens is dankzij de afbeelding goed te zien dat het toestel over een secundaire camera beschikt om mee te kunnen videobellen. Dit doet vermoeden dat de glofiish een heuse 3G telefoon is.

Eerste hoge resolutie afbeelding Glofiish TV phoneEerste hoge resolutie afbeelding Glofiish TV phoneEerste hoge resolutie afbeelding Glofiish TV phone
Op de E-ten glofiish V900 kan TV gekeken worden

De definitieve specificaties zullen 11 februari 2008 bekend worden gemaakt op het Mobile World Congress in Barcelona. Hier zal NieuweMobiel live verslag van doen.

Bron: EtenClub.ru


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel