‘Apple houdt extra event in januari’


Volgens geruchten houdt Apple in januari een extra event voor de media. De bijeenkomst zou gericht zijn op het aankondigen van een samenwerking met andere bedrijven op het gebied van publishing en ebooks.

Nieuwe apparaten worden niet verwacht, hoewel Apple natuurlijk Apple blijft, en het niet de eerste keer zou zijn dat de een vertegenwoordiger van gadgetgigant aan het eind van een presentatie de legendarische woorden ‘one more thing’ spreekt. Apple werkt al op meerdere terreinen samen met uitgevers. Zo heeft het bedrijf contracten met muziekuitgevers voor de iTunes-winkel, en is er een contract met NewsCorp voor het gezamenlijk uitgeven van de iPad-krant Daily.

Mzl.krihgpbn.320x480 75

Volgens TechCrunch zal het event, dat later deze maand in New York wordt gehouden, focussen op iBooks, de digitale boekenplank die te vinden is op de iPhone, iPod Touch en iPad. Een andere mogelijkheid is dat Apple een samenwerking met uitgevers van games aankondigt. Onlangs verscheen een mysterieuze GameStore van Apple in de App Store. Deze werd echter snel weer teruggetrokken. Dat kan een aanwijzing zijn dat er op game-gebied wat te gebeuren staat.

Bron: Techcrunch.comPraat mee over dit artikel