NieuweMobiel.NL lanceert vernieuwde homepage

· 3 reacties


De nieuwe homepage van NieuweMobiel.NL maakt het nog makkelijker om een nieuw mobiel toestel te vinden. Wie op zoek is naar een nieuwe mobiel, kan meteen doorklikken naar een voorgeprogrammeerde zoekactie.

NieuweMobiel.NL is naast je dagelijkse bron van het mobiele nieuws vooral een telefoonvergelijker. Hierop hebben we met het vernieuwde uiterlijk verder de nadruk gelegd. Met een aantal voorgedefinieerde zoekopdrachten kom je nu nog sneller bij je nieuwe mobiel uit.

Snelvinden
Een deel van de vernieuwde frontpage, waardoor je nog sneller je nieuwe mobiel vindt

De categorieën smartphone, messaging, prepaid, senioren en robuust sieren prominent de nieuwe frontpage. Wie op één van deze klikt, komt op het zoekscherm, en kan daar z’n zoekactie verder finetunen, om zo precies de mobiele telefoon te vinden die bij je eisen past. Het zoekscherm maakt uiteraard gebruik van de uitgebreide database van NieuweMobiel.NL, waar alle in Nederland leverbare toestellen in te vinden zijn.

Naast een verbeterde toegang tot het zoekscherm, blijven ook het nieuws en de review-sectie een prominente plaats innemen, en is er ruimte gemaakt voor integratie met Google+, Facebook en Twitter. Een blokje met de laatste reacties zorgt ervoor dat je snel kunt zien wat anderen zeggen over het mobiele nieuws, mobiele telefoons en reviews.Praat mee over dit artikel