Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G reviews


Lees hier Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Redmi Note 12 Pro 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Xiaomi Note 12 Pro 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Vlaggenschip camera”

NotebookCheck ·

  • Helder en prachtig AMOLED-scherm
  • Snellaad-functie + oplader
  • Goede uitrusting
  • Aantrekkelijke hoofdcamera met OIS
  • Update schema
  • Trage USB-standaard
  • Gebrek aan opslaggeheugen
  • Slechts IP53 waterdicht
  • Vingerafdrukgevoelig

De Redmi Note 12 Pro is een succesvolle upgrade van de Note 11 Pro, iets wat we niet verwachten toen we naar de lijst specificaties keken. De hoofdcamera heeft weliswaar slechts 50MP maar de optische beeldstabilisatie van de Sony-sensor tovert hem in een erg goede midrange smartphone voor dit bedrag. Vooral als je bedenkt dat je nu video in UHD-kwaliteit kunt opnemen.

Maar de Redmi Note 12 Pro heeft naast de cameraprestaties ook veel andere dingen te bieden, snel Wi-Fi 6, en lange accuduur, helder AMOLED-paneel met 120Hz verversing, lage warmteontwikkeling, degelijke processor, en snelladen. We willen ook nog even positief benadrukken dat Xiaomi de bijbehorende 67Watt-oplader meelevert in de doos. Zij die meer prestaties willen voor dit geld kunnen uitwijken naar de Poco F4 met z'n Snapdragon 870-processor, maar ook vanwege het snellere LPDDR5 en UFS 3.1 geheugen dat POCO gebruikt.

We hebben wel een klacht over de zwakke software-ondersteuning; kopers van een smartphone van dit bedrag mogen zeker meer verwachten anno 2023. Slechts twee grote Android updates voor een Android 12-toestel is niet in lijn met de huidige standaard en ook niet erg duurzaam te noemen. Samsung doet het wat dat betreft stukken beter met bijvoorbeeld de Galaxy A34. Een ander minpuntje is het weghalen van de geheugenkaartslot, alleen de reguliere Redmi Note 12 heeft dat nog.

Bron: https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-Note-12-Pro-5G-review-Slim-5G-smartphone-with-OIS-at-flagship-level.709529.0.html

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven