Sony Xperia T review

· 11 reacties


Sony Xperia T review

T, Xperia T. Dat is de naam van het nieuwe paradepaardje van Sony en sinds enige tijd verkrijgbaar in een James Bond-pakket.

Net als dat 007 de beste agent van de Britse inlichtingendienst is, moet de Xperia T de eer van Sony verdedigen in het hogere marktsegment voor smartphones. Hij neemt daarbij het stokje over van de Sony Xperia S die we afgelopen voorjaar reviewden.

In het strijdperk moet de Xperia T en opnemen tegen geduchte concurrenten in de vorm van de Samsung Galaxy S III, LG Optimus G en de HTC One X+.

Om zijn mannetje te kunnen staan is de Xperia T onder ander uitgerust met een 1,5 GHz dualcore processor en 1GB werkgeheugen. Beschikt hij over een 4.55 inch HD-beeldscherm en een 13 megapixel camera.

Wat zit er bij het toestel?

Het doosje is een vierkant en plat exemplaar. Onder het toestel ligt een stapeltje papier met onder andere garantie en opstartinstructies. Daarnaast zitten een microUSB-kabel met verloopstekker en een in-ear headset met verschillende maten sleaves in het doosje. Mede door het ontbreken van een microSD-kaartje is het al met al niet heel ruim gesorteerd maar de headset is wel van een degelijke Sony-kwaliteit.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel