Sony Xperia 5 IV reviews


Lees hier Sony Xperia 5 IV reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Xperia 5 IV vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony 5 IV review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Camera-kanon in je broekzak”

Android Authority ·

  • Stevig en compact ontwerp
  • Indrukwekkende accuduur
  • Unieke apps voor content creators
  • Superieure camera autofocus en portretmodus
  • Uitstekende video-opname en stereo speakers
  • Gemiddelde selfiecamera
  • Geen variabele schermverversing
  • Moeite om maximale prestaties neer te zetten
  • Benedenmaats update beleid

Door vast te houden aan dezelfde prijs en door een paar langverwachte functies toe te voegen voelt de Xperia 5 IV als een waardig alternatief voor de altijd populaire Samsung Galaxy S23 Plus en Apple iPhone 14 Pro. Fotografie, oplaadsnelheden, en multimedia-eigenschappen komen overeen en overtreffen soms zelfs de concurrentie, en dat in een nog compactere vormgeving. Sony's lange reputatie op het gebied van audio en video blijven ferm overeind.

De Sony Xperia 5 IV is niet echt een koopje zoals de Google Pixel 7 Pro dat is, zelfs met al z'n eigenschappen, maar hij is wel behapbaarder dan de dure Xperia 1 IV. Het is daarmee een prima keuze voor alledaagse consumenten die z'n zinnen heeft gezet op een premium Sony-telefoon.

Dat gezegd hebbende, hogere prestaties kunnen gevonden worden bij telefoons met een Snapdragon 8 Gen 2-processor, en sommige aspecten van het telefoonontwerp voelen wat gedateerd aan. Helaas volgt Sony niet het gulle update-beleid van sommige anderen, waardoor de Xperia 5 IV onmogelijk aan te raden is voor mensen die langer dan drie jaar met hun telefoon willen doen.

Sony heeft een aantrekkelijk pakket neergezet op gebied van hard- en software met deze Xperia 5 IV. Nu moet het alleen nog werk maken van het update-beleid om met de grote jongens mee te spelen.

Bron: https://www.androidauthority.com/sony-xperia-5-iv-review-3213535/

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven