Sony Xperia 1 III reviews


Lees hier Sony Xperia 1 III reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Xperia 1 III vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony 1 III review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Koppige telefoon is niet voor iedereen”

PhoneArena ·

  • Veel enthousiaste functie: 4K scherm, geheugenslot, handmatige camerafuncties, koptelefoonpoort
  • Uniek langwerpig en smal ontwerp, stijlvol design
  • Lichtgewichte behuizing
  • Veel te duur
  • Oververhit makkelijk
  • Gemiddelde batterijduur
  • Foto- en videokwaliteit stelt teleur
  • Ingewikkelde camera-app, kent veel tekortkomingen

De Sony Xperia 1 III is wederom een onmiskenbare "Sony-telefoon". Hij doet z'n stinkende best om uniek en anders te zijn dan de rest, maar tegelijk valt hij op sommige punten tegen daar waar andere uitblinken zoals fundamentele zaken zoals de camera-ervaring, batterijduur en dan oververhit hij nog met enige regelmaat.

Moet je er één aanschaffen? Waarschijnlijk niet. Hij heeft niet alleen last van technische problemen, ook van z'n ongelooflijk hoge prijs.

Toch willen we dit verhaal filosofisch eindigen. Sony maakt nu al jaren en jarenlang hetzelfde: een 4K scherm, 21:9 aspect ratio, uniek en anders, en meer van dat. Het houdt dit goed vast, tegen het koppige aan, en daar hebben we als telefoonliefhebbers een zwak voor. Maar toch moeten we wat kwijt wat ons dwarszit en we hopen dat Sony onze bezwaren hoort. Natuurlijk zullen er fans zijn die Sony verdedigen tot het bittere einde, zelfs de absurd hoge prijs. Dat een handmatige camera-instelling voldoende is en een recept is voor succes.

In werkelijkheid blijft het echter een niche product dat in plaats van een breed publiek aanspreken zichzelf verder ingraaft in die niche van tech nerds dat bereid is veel fundamentele dingen voor lief te nemen. Sony maakt de beste camera sensoren die door de gehele industrie gebruikt wordt. Het moet zich die taak wat serieuzer nemen en afvragen of het niet eens een telefoon voor niet-Sony-nerds moet maken. Een telefoon die nog steeds de Sony DNA heeft maar met minder eigenaardigheden en een prijs die niet bij iedereen de wenkbrauwen doet fronsen.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-1-III-Review_id5164

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven