Sony Ericsson T68 reviews


Lees hier Sony Ericsson T68 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson T68 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony T68 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,4
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Julian ·

Al ruim 3,5 jaar in bezit en nog steeds in gebruik zonder enige problemen. Het toestel is klein, makkelijk in gebruik en zit vol met handige functies zoals Bluetooth en IR. Ik heb het toestel al meerdere malen laten vallen maar hetj doet het nog steeds. Ik heb wel een keer het frontje laten vervangen en die is nu alweer aan vervanging toe, maar voor een laag bedrag kan ik ze al kopen. Super telefoon nog steeds, en vooral toen het toestel pas op de markt was.

0 0

Teun ·

Dit is een goede telefoon. Ik heb het toestel al een aantal jaren bijna vier en het toestel werkt goed. Het was een van de eerste normale telefoons met een kleurenschermpje en Bluetooth wat erg fijn is. Ik ben er blij mee.

0 0

AvanWijk ·

Fijn dingetje hoor, ik heb er T68i software opstaan, is nog redelijk snel, alleen t opstarten niet echt maar dat is niet echt erg. T kleurenschermpje is veel beter dan het scherm van de Nokia 3510i (4096 kleuren!) van mn vader. Groot geheugen, ik heb er nu +/- 80 plaatjes instaan van 101x80 pixels! De MCA-25 communicam die erop past schijnt ook heel goed te zijn, heb ook een mp3-speler + fm-radio die ik erop kan klikken, kortom, er zijn heel veel accesoires verkrijgbaar. Ook infrarood werkt perfect geen software nodig verder, mn laptop herkent m gewoon als een andere PC.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven