Sony Ericsson S500i reviews


Lees hier Sony Ericsson S500i reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson S500i vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony S500i review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,0
17 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
7 reviews
3 sterren
6 reviews
2 sterren
2 reviews
1 ster
0 reviews

upke ·

Waar zal ik eens beginnen... Bij mij inderdaad ook snel alle toetsen gebroken, maar dat vond ik niet de moeite waard om hem voor terug te sturen. Op een gegeven moment echter ging het scherm compleet op zwart! Alleen als ik tijdens het opensliden heel hard op de linkerkant van het scherm duwde, kreeg ik nog beeld. Dit heeft zich na een paar dagen vanzelf weer hersteld. Met intervallen van een maand of wat is dit sindsdien gebeurd. Belkwaliteit is ook niet zo goed, vaak vallen gesprekken weg en het echoot en kraakt vaak gigantisch tijdens het bellen. Mijn camera doet het ook niet meer, die blijft sinds een maand of wat hangen en dan moet eerst de batterij eruit voordat ik er weer wat mee kan. Gaat vaak uit zichzelf op internet.
Ik betwijfel of iemand op dit moment nog deze telefoon zou aanschaffen omdat ie alweer redelijk oud is, maar mocht je er over nadenken: niet doen!

0 0

Marjolein ·

Ik heb deze telefoon 2 jaar geleden als oorspronkelijke telefoon gekregen bij mijn abonnement. ik heb 3 keer een nieuwe gehad. Daarna vonden ze dat het misschien effectiever zoou zijn als er een nieuw toetsenbord op gezet zou worden.
Einde van het verhaal is dat hij nog eens 3 keer (dus in totaal 4 keer) terug gestuurd is en ik een claim ingediend heb tegen Sony Ericsson. Echt bale, want ik vond het een heel leuk telefoontje!!

0 0

Ingrid ·

Helaas ook het "probleem" met de gebarsten toetsen mogen ervaren. Hij is nu in reparatie, hoop dat het eenmalig is.

0 0

Iwi ·

Ik heb het toestel sinds november 2007. Qua uiterlijk ziet het er mooi uit. Ook de screensaver ever-changing is geweldig. Bloemen die groeien, vuurwerk, sneeuw, vlinders, nachtdieren....ik ben ze allemaal tegengekomen. Mooi toestel. Alleen jammer dat je zo slecht mee kunt bellen.

Gesprekken kunnen regelmatig niet opgenomen worden. En mocht het wel lukken dan is het de vraag of de ander mij hoort en ik de ander. Als dat allemaal goed gaat dan valt de verbinding regelmatig weg. Ik zit op het vodafone netwerk. En dat netwerk functioneert prima. Als ik een 1 had kunnen geven voor de belkwaliteit dan had ik dat gedaan. Helaas is een 2 het laagste wat je kunt geven.

0 0

Serina ·

Ik heb de telefoon nu een maand en mijn nummer 3 is al door de midden gebroken. Ben er mee naar de winkel geweest en de verkoper zei dat het een bekend probleem is. Dus als je de telefoon koopt, hou er rekening mee. Voor de rest is het uiterlijk zeer mooi en de functies + camera zijn erg goed.

0 0

Inge ·

Ik heb deze telefoon gekocht voor het uiterlijk, vond hem er super mooi uitzien! Heb hem nu een half jaar in het bezit en kan hem nu alweer voor de vierde keer terug sturen, de toetsen blijven breken! Erg jammer! Daarnaast is mijn slider ook kapot, ik ben erg erg netjes mee geweest dus baal er heel erg van. Telefoon heeft nog geen krasje, maar gaat gewoon telkens kapot! Kan hem echt niemand aanraden!

0 0

Tom ·

focking chille telefoon

0 0

linda ·

Ook ik kan niemand deze telefoon aanraden. Je kan nieteens een smsje aflezen of het scherm wordt alweer zwart, als iemand je belt wordt de stem vervormt. Het menu is even wennen als je eerst jaren een samsung hebt gehad. Ik heb m nu nog geen week en breng m weer terug naar de winkel. Echt een verschrikkelijke telefoon, maar hij ziet er wel mooi uit!

0 0

inge ·

Ik zou deze telefoon aan niemand aanraden. toen ik de telefoon 2,5 weken had begonnen de toetsen te barsten. nadat ik een nieuwe had ontvangen gebeurde het zelfde probleem een week later weer. ik ben verder erg voorzichtig met de telefoon geweest en heb hem niet laten vallen. het was een bekent probleem van deze telefoon.
verder ziet hij er wel mooi uit en is hij makkelijk te bedienen

0 0

¤lindå¤ ·

Heb nu sinds 4 dagen de yellow uitvoering.Moet zeggen,heel mooi toestel,vooral dat everchanching thema is geweldig.Gelukkig nog geen last van gebroken toetsen:)
Vind alleen de middelste navigatie knop wat wennen,met lange nagels is die haast niet te bedienen.Fotos zijn ook redelijk vind ik ondanks dat er geen autofocus opzit zijn het mooie fotos op mijn pc.Heb mijn witte geflashte K550i nog bewaard voor het geval ik het niet kon worden met de S500i,maar die mag de kast in hoor;)Héél fijn toestel met een heel erg mooi scherm.Alleen het belvolume had iets harder gemogen,daarintegen is mp3 via de speakers wel weer erg hard:)

0 0

Jasper ·

Ik heb er inmiddels 2 versleten, dat kwam voornamelijk door die irritante toetsen die steeds kapot gingen. Voor de rest is het echt een prima telefoon, moet hem toch met spijt wegdoensad.... Krijg er weer wel een W580i voor teruggrin

0 0

Laura ·

Leuk foontje, kan er veel mee doen, ziet er mooi uit. Toppie!

0 0

Remmelt ·

Leuke prijs voor een leuk toestel. Ik heb hem nu een dag en vind hem te gek. Had voorheen een nokia maar bleef toch weer terug verlangen naar een SE. Dit toestel heeft een mooi design en voelt lekker in de hand.

0 0

DeVieze ·

0 0

Ida ·

Wacht al op deze gsm sinds op de site stond dat hij binnenkort uitkwam. Nu afgelopen zaterdag gekocht. Is helemaal te gek. Goed uiterlijk, goede belkwaliteit, gewoon perfect. Is aan te bevelen. Jammer dat de gele nog niet leverbaar is.

0 0

nikki ·

0 0

Bifty ·

Opzich een mooi telefoontje, maar hij voelt echt goedkoop aan. Ik wacht met spanning op de W-series.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven