Sony Ericsson C702 reviews


Lees hier Sony Ericsson C702 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson C702 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony C702 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,3
4 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Richard ·

Fijne bediening aleen de beltoets is te klein.Zoals veel anderen heb ik ook veel last van uitval,en dat onder het bellen de kontaktpersoon mij wel hoort en ik hem/haar niet.

Voor de rest een goede telefoon.

0 0

C702 ·

Een mooi degelijk toestel.
In het begin had ik ook problemen dat het toestel geregeld uitviel en dat ik geregeld tijdens het bellen een paar seconden lang niks hoorde. Dit is door middel van een nieuwe software update en een nieuwe simkaart opgelost.
Waarschijnlijk dat de nieuwe toestellen bovenstaand probleem niet hebben. Ik had het toestel een week na de introductie al in huis.
Verder werkt ie super goed. Zeer degelijk en makkelijk te bedienen.
De komende tijd heb ik geen nieuw toestel nodig. Een aanrader ja

0 0

harald ·

zeer tevreden, in het begin ook last met uitval, maar problemen met storingen zijn te ondervangen door de nieuwste software te downloaden, instructies op de site van SE. internet is leuk maar op zon toestel onhandig. voor de rest typisch SE niks mis mee, relatief goede camera, maar alleen voor erbii. stevig omhulsel.mooi scherm , radio, GPS

0 0

tom ·

bezit deze telefoon nu een half jaar, valt zo nu en dan uit, wekkers ( 5 stuks ) zijn niet betrouwbaar, in het begin gaan ze nog wel af maar naar een tijdje gebruik gaan ze gewoon niet meer af;-/
Maar de grootste ergenis is toch wel dat tijdends het bellen je de ander soms een 3-10sec. niet hoort terwijl de verbinding er wel is ( de ander hoort jou wel!!)
Alle extras ( internet, foto ,film,muziek e.d. funtioneren prima.

Sony heeft de basis met dit toestel uit het oog verloren en daardoor is het het slechtste toestel wat ik ooit heb gehad ;-/

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven