Sonim XP1 reviews


Lees hier Sonim XP1 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de XP1 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sonim XP1 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,7
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

edwin ·

De bleutooth versie gekocht, allerlei bugs in het toestel (plots uitschakelen, blokkeren enz). Geen mogelijkheid tot synchronisatie met adresboek computer. Ook bij aanschaf optionele antenne blijft ontvangst matig! Fouten bij T9 ... moet ik nog verder gaan?
Leverancier nam na 3 maanden toestel zonder problemen terug (Makro, NL), software problemen waren bekend bij importeur!!! Een nieuwe, verbeterde versie schijnt er aan te komen.

0 0

Willem Houben ·

Ik heb de Sonim XP1 nu ongeveer 2 maanden. De telefoon is echt heel sterk en het menu is heel simpel. Nu gaat de Sonim mee naar de bouw (met het personeel mee) en ik verwacht dat dit helemaal geen probleem gaat zijn. Zitten geen luxe dingen op (zoals camera, bluetooth, infrarood), ideaal om mee te geven aan het personeel (kunnen ze niet met de telefoon spelen onder werktijdwink ). Er kan niks aan kapot want er zit niks op wat kapot kan. Dit is DE opvolger voor de NOKIA 5140i, 5500 sport.
Als je werkt op de bouw en je hebt veel personeel dan is dit de best telefoon die er te koop is!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven