Samsung X300 reviews


Lees hier Samsung X300 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de X300 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung X300 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,6
3 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

M. ·

Het is een prima telefoon; alles doet het (nog steeds) goed!! Ik heb hem nu 2 jaar en ik ben erg tevreden. Alleen vergeleken met het aanbod van nu is het niet veel soeps meer!! Verder is het erg jammer dat er geen bluetooth ofzo opzit! De beltoontjes zijn ook niet echt fantastisch, de sms/mms-toontjes vind ik wel erg leuk!
Ik heb de telefoon aardig vaak laten vallen, niet dat dat de bedoeling was ofzowink, maar hij heeft er niks aan overgehouden, zelfs geen krassen!! Hij is erg degelijk!
Toen ik hem net kocht vond ik hem erg mooi, dat is ie nog steeds wel, maar niet erg met de tijd mee! Er zit trouwens 1 heeeel verslavend spelletje op ja! Het toestal smst heel fijn (zeker niet onbelangrijkgrin)!

0 0

lars ·

Ik heb de telefoon nu bijna een jaar.. en hij begint toch raar te doen. Spatie werkt niet lekker meer enzo;) De datakabel is er nog niet:o en er staat op deze site ook dat er mp3 beltonen op kunnen heb ik nog steeds niet ontdekt:( maar verder nice fone vind ik nog steeds. Alleen hij kan niet zoveel vergeleken met huidige aanbod.

0 0

Lars ·

Ik heb de telefoon sinds 20 mei. Prima ding alles wat er op zit werkt goed. Er is alleen voorlopig 1 ding. De data kabel is er nog niet en via infrarood werkt het niet makkelijk vind ik persoonlijk. Verder alles prima.grin

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven