Samsung Star S5230 reviews


Lees hier Samsung Star S5230 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Star vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S5230 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,3
24 reviews
5 sterren
12 reviews
4 sterren
7 reviews
3 sterren
5 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Belvi ·

Minpunten:
- Speaker inschakelen bij bellen is lastig vanwege wisselende schermen bij bellen (als hij overgaat een ander scherm en positie speaker knop, dan wanneer de persoon opneemt).
- Internet scherm vind ik lastig om: te verkleinen/vergroten en om in-/uit te zoomen.

0 0

Remco ·

Het enige gemis is wifi. Ik heb ook gemerkt dat indien in broekzak de gsm vrij snel naar internet kan gaan. Daarom heb ik geen internet punt ingesteld. alle widgets geminimaliseerd tot agenda en notes bluetooth. Overigens ik kan wel de nep oproep uitzetten. ben zeer te vreden over de batterij/accu een week standby met bluetooth in gebruik en actief. alleen synco tussen outlook en telefoon mag beter. ik was nokia freak maar nu ben ik om naar samsung. ja eek grin

0 0

Natalie von Piekartz ·

Ik heb vorige week donderdag een samsung star2 gekocht, 2 dagen gebruikt. Meteen weer ingeruild. Wat een ellendig ding. Ziet er mooi uit, als je alleen maar wilt smsen en bellen dan is het een heel mooi toestelletje. Maar zo gauw als je gaat internetten. Vreselijk, het ding loopt constant vast. Te weinig geheugen, of onbekende fout. 2 dagen gebruikt, 3 x terug moeten zetten naar fabrieksinstellingen. Dus ik was alles weer kwijt..........Kortom, als je hem wilt gebruiken voor internet: vooral niet kopen! Ik heb hem ingeruild voor samsung galaxy mini. Geweldig! kost 40 euro meer, maar wat een verschil! grin

0 0

Henck ·

Helaas moet ik me aansluiten bij velen voor mij.
minpunten weing postiefs te noemen (zal wel aan mij liggen......)
nep oproep gebeurt veel te vaak spontaan, kun je niet uitzetten @$##
spontaan automatish contact maken met een laatst gebelde?!?
vergrendeling te gemakkelijk ontgrendeld in je broekzak. grrr
Foto's/MP3's op je memory chip niet te vinden met SAMSUNG NEW PC STUDIO ??
Synchroniseren van SMS een drama. Vele SMSjes "Controleer op Uw telefoon" ??
maw ik koop geen samsung meer dus wie wil kan 'm overnemen van me.+/- 1,5jaar oud

0 0

caren van dijk ·

touchscreen verliest na driekwart jaar zijn goede functie! Reageert niet meer naar behoren; zeer lastig nu om berichten te maken etc.
Wie weet een oplossing? Of toch maar een andere kopen die dit euvel niet heeft , ook niet na driekwart jaar?

0 0

thijs ·

echt een goede mobiel, het nadeel is dat hij soms op internet gaat als je hem hebt vergrendeld, maar ik heb daarom gewoon een wifi verbinding die niet werkt ingesteld, dan kun je niet op internet tenzij je de verbinding verandert, en het kost dan ook geen geld.

0 0

Ikke ·

Hij is super, alleen bluethoot werkt niet!

groetjes, Ikke

0 0

Daniel ·

had hem in de uitverkoop voor 95,- euro

0 0

lolo ·

top!!!!!!!!

0 0

Mandy ·

Ik vin het gewoon een top mobiel!
alleen jammer dat er geen flits op zit en smsen gaat niet echt super snelsad
Vedder Top!!grin

0 0

Lisa ·

Het allergrootste minpunt is dat hij, ondanks je hem hebt vergrendeld, op internet gaat zitten (kost veel geld). Verder is het een handige mobiel, sms'en gaat heel snel.
doei smile

0 0

- ·

ik vind het een hele fijne mobiel!
echt een aanrader

0 0

Jan ·

Wanneer je sms berichten importeert van je star in het bijbehorende programma new pc studio kan dat programma – ems-berichten (wat langer dan normale sms) – die op de telefoon prima leesbaar zijn- niet importeren. Je ziet het bericht zonder inhoud op je pc staan en je krijgt dan de melding “controleer het op uw telefoon”. Wat een knulligheid. Ik kan er ook met mijn meest welwillende pet niet bij dat Samsung zulke software levert bij zijn eigen toestellen. Ik zelf koop nooit meer een samsung: een van de redenen van mijn aankoop was dat ik sms-berichten wil kunnen bewaren op de pc. Dat kan dus niet.

0 0

lisss ·

heeel fijn mobiel!! =D
echt een aanrader!!!
alleen geen flits dat is wel balen.
en de achtergrond is soms irritant.
bij de jet bijv. kan je 3 foto's instellen.
hier maar 1!!!
maar echt een top mobiel!!! grin

0 0

Lexus ·

De houdbaarheid van de accu is top! Beelscherm kwaliteit is top! Zonde dat er geen flitser bij de cam zit. En tevens geen wifi op het toestel zit. Verder is ie gewoon super! Het touchscreen is zeker wennen vooral omdat je geen stylus pen erbij hebt! Maar met een vingernagel lukt het ook prima! Het telefoontje zelf ligt super in de hand! Alleen ja zoals met alle touch mobieltjes vingervlek gevoelig.. Maar als dat alles is heb ik niks te klagen hahaha

0 0

SamsungStar :( ·

Slecht!! Ben 10 euro beltegeod kwijt, komt omdat deze telefoon, ook al vergrendel je hem, onvrijwillig op internet gaat zitten en dat kost je centen. Dus als je je mobiel dan in je zak hebt zitten, vergrendeld, dan zit da (....) ding gewoon op internet.

0 0

jan ·

is goed , en perfecte toestel hellas geen flits sad helaas vindt ik prijs is perfect mooi tlfn.

0 0

demi ·

goeie prijsja, ik heb voor mijn dochter gekocht ze is 13 en echt tevreden

0 0

N97M ·

ik had deze telefoon (witte versie) tijdelijk vanwege mijn kapotte nokia n95 8gb ik vind het wel een degelijk toestel maar aangezien ik die luxe van nokia gewend ben vind ik samsung dan wat simpel met de menu's enz. de camera heeft echt buien in het donker zijn het echt waardeloze fotos logisch zonder flitser maar overdag kun je soms wel hele scherpe fotos maken met de camera ik vind de belkwaliteit overigens wel top super helder geluid het geluid is wel ok het kan natuurlijk een stuk beter maar voor 130 euro is dit toestel best wel ok ik ben nou eenmaal geen samsung fan daarom heb ik nu mijn n97 mini.

0 0

Dick Laduc ·

Met name de duidelijkheid van de stem tijdens het telefoneren is top !

0 0

Albert ·

Perfect pda tjuh, mail ophalen, en internetten gaar redelijk snel met alleen GPRS
Heb gisteren toen er nog 2 strepjes stonden bij de accu duur nog redelijk even ge internet,
en ze staan er nu nog, dus denk dat de accu ook best lang mee gaat, maar daar kom ik
achter wanneer hij helemaal leeg is en ik hem volledig heb opgeladen, maar het ziet er nu allemaal zeer goed uit, echt een aanrader voor wie iets nieuws zoekt smile

0 0

Guus ·

Geweldige telefoon. Heb hem nu een half jaar en ben nog steeds dik tevreden.
Belkwaliteit is prima, widgets zijn erg handig. Daardoor kun je snel diverse functies bereiken.
kwaliteit foto's bij daglicht zijn prima. Doordat er geen flitser opzit zijn de foto's bij slecht licht/s'avonds niet goed.
Wifi zou de telefoon helemaal compleet maken....maar is voor mij geen gemis......

0 0

Rich ·

Prima telefoontje, ziet er superstrak uit en is makkelijk in gebruik. Absolute topper in deze prijsklasse. Denk er wel aan dat je iets minder functies hebt, bijvoorbeeld geen wifi en geen flits op de camera, maar dat is juist de reden waarom ik deze telefoon koop. Al met al een strak telefoontje voor weinig geld. Wat accessoires betreft is er nog niet zo gek veel te vinden, maar ik ga er vanuit dat dit mede komt doordat dit een nieuw model is.

0 0

lekkerding ·

Ik heb zeer goede ervaringen met de samsung Star. Ik heb hem nog maar 2 weken en het bevalt me prima! De achterkant vind ik alleen niet mooi, maar voor de rest, prima telefoon voor zo'n prijs bij kpn!
Groetjes,

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven