Samsung Galaxy Z Fold 3 reviews


Lees hier Samsung Galaxy Z Fold 3 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Z Fold 3 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Fold 3 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,3
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Het verhaal ontvouwt zich”

PhoneArena ·

 • Stevige bouwkwaliteit, degelijk scharnier
 • Uitstekende schermen, binnen en buiten
 • Beide schermen zijn 120Hz
 • Verbeterde software ervaring voor multitasking
 • Vloeiende prestaties
 • Opgevouwen is hij ongemakkelijk dik en lang
 • S Pen aparte accessoire, waardoor velen dit missen
 • Heeft nog altijd een zichtbare vouw

Nou de Samsung Galaxy Z Fold 3 is hier en hij brengt enkele verbeteringen aan in het recept wat de Fold 2 juist zo cool maakte. Hij heeft een herkenbaar ontwerp met scharnier, maar is nu waterdicht, heeft iets betere schermen, een nieuwe processor, S Pen ondersteuning en een nieuwe software-ervaring om echt gebruik te maken van die opvouwbare behuizing. Hopelijk druppelt diezelfde software door naar vorige Fold-modellen via een update (en hoe sneller hoe beter).

Het zijn een aantal kleine verbeteringen die samen de sprong van de Z Fold 2 naar Z Fold 3 nog altijd niet zo groot maken als de sprong van de eerste Fold naar de Fold 2. Dus als je het model van vorig jaar hebt dan hoef je jezelf niet op te dringen om hem in te wisselen (tenzij je gebruik kunt maken van die interessante inruil-acties).

Als je nog niet zo gelukkig bent geweest om een boekachtige foldable te bezitten dan is de Fold 3 wel een aardig startpunt. Het voelt alsof Samsung er veel aandacht en tijd in heeft gestopt, en dat terwijl dit de voordeligste Z Fold tot nu toe is.

En ik kan oprecht zeggen dat het niet een telefoon voor iedereen is. Je moet echt die soort gebruiker zijn die op zoek is naar een mini-tablet ervaring en het niet erg vindt om met een baksteen van een telefoon rond te lopen wanneer hij ingeklapt is.

De vanaf-prijs maakt hem ook lastig aan te raden. Voor dat geld kun je een iPad Pro kopen en nog genoeg geld overhouden voor een uitstekende smartphone. Al is de op moment van schrijven door alle acties de prijs lager dan dat en dat maakt het net even iets makkelijker op de maag.

Dus, raad ik een Galaxy Z Fold 3 aan of niet? Laat me dit zeggen, als je een boek-achtige foldable telefoon wil, dan zul je er gelukkig mee worden. Als je je simpelweg afvraagt of deze vormfactor iets voor jou is dan moet je hem waarschijnlijk overslaan.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Z-Fold-3-review_id5221

0 0

“Zo goed als mogelijk, maar mogelijk nog niet goed genoeg”

The Verge ·

 • Waterbestendig
 • Scherm voelt veel beter aan
 • Multitasking voor Android stuk beter
 • Verschrikkelijke under-screen selfiecam
 • Zwaar en onhandig als telefoon
 • Duur

Samsung's grote doel voor haar foldable telefoons dit jaar was om ze "mainstream" te maken. Voor de Z Flip 3 hoopt Samsung dat het een premium alternatief kan bieden voor wie anders een "normale" telefoon zou kopen. Voor de Z Fold 3 was het doel om een geheel nieuwe vlaggenschipklasse te maken waar de concurrentie niet aan zou kunnen tippen. In beide gevallen doet Samsung dit omdat de populariteit van haar traditionele vlaggenschepen aan het inzakken zijn ten koste van Xiaomi en anderen die goedkopere maar gelijkwaardige telefoons aanbieden.

Samsung's doelen zijn niet ons probleem, maar ze bieden wel een bijkomend voordeel: opvouwbare telefoons kunnen we nu beoordelen op wat ze kunnen in plaats van hoe mooi ze er op demonstraties uitzien. Ze zijn nog altijd te duur in mijn beleving, maar ik kan niemand veroordelen die er nu één besluit te kopen. Jij weet hoe je je telefoon gebruikt en hoelang het duurt voordat je naar je laptop loopt om iets gedaan te krijgen. Met de Z Fold 3 duurde het me langer voordat ik dat punt bereikte.

De Galaxy Z Fold 3 is zo goed als het komt als het gaat om telefoons die uitklappen naar een tablet. Totdat er een andere technologische doorbraak is dat de flexibiliteit van glas kan veranderen of het formaat van de batterij, zie ik niet iets fundamenteels beter voor de nabije toekomst.

En toch is het een onhandig ding om met je mee te dragen en om in 1 hand te gebruiken, en hij is nog altijd enorm duur. De tekortkomingen lijken het niet waard. Maar dat zeiden we destijds ook van de tekortkomingen van telefoons met grote schermen zoals de Note. Alleen voor een kleine groep techneuten, die weet waar ze aan beginnen, kan ik de Z Fold 3 daadwerkelijk aanraden. Maar voor de meeste andere mensen, zelfs zo goed als hij is, is dit niet goed genoeg.

Bron: https://www.theverge.com/22638257/samsung-galaxy-z-fold-3-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven