Samsung Galaxy Z Flip 5G reviews


Lees hier Samsung Galaxy Z Flip 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Z Flip 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Flip 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De blauwdruk van toekomstig compacte vlaggenschepen”

Laptopmag ·

  • Unieke vormgeving
  • Kleurrijk en helder scherm
  • Uitstekende foto/video-kwaliteit
  • Betaalbaar voor deze categorie
  • Ongeëvenaarde software-ondersteuning
  • Mist 120Hz scherm
  • Geen telephoto zoom lens
  • Tegenvallende batterijduur

De Galaxy Z Flip 5G was niet echt de verbluffende openbaring dat de Galaxy Z Fold2 wel voor me was, maar dat heeft meer te maken met mijn persoonlijke voorkeuren en heeft niets met deze telefoon te maken. We hebben de afgelopen jaren veel lof voorbijzien komen voor de iPhone 12 mini als kleine telefoon, maar dat heeft zich nooit vertaald in verkoopaantallen.

Ik denk dat de Galaxy Z Flip 5G -en z'n opvolger de Galaxy Z Flip 3- deze markt zullen open moeten breken. Deze telefoon is klein genoeg om in je broekzak of tas te passen, maar beschikt toch over een groot scherm waar vrijwel iedere andere telefoon vandaag om geroemd wordt. Er is een reden, los van hoe belachelijk het klinkt, waarom het woord "phablet" verdwenen is uit onze vocabulaire: iedere telefoon is vandaag de dag een phablet. Mensen willen wel compact, maar willen niet terug naar kleine schermen.

De Galaxy Z Flip 5G geeft je het beste van 2 werelden, zelfs met enkele upgrades voor de Galaxy Z Flip 3 met z'n verwachte prijsdaling, lijkt dit een groot jaar te worden voor de flip form vormgeving.

Bron: https://www.laptopmag.com/reviews/samsung-galaxy-z-flip-5g-review-what-the-galaxy-z-flip-3-needs-to-improve

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven