Samsung Galaxy Z Flip 3 reviews


Lees hier Samsung Galaxy Z Flip 3 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Z Flip 3 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Flip 3 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De eerste mainstream foldable telefoon”

PhoneArena ·

  • Lagere prijs maakt hem bereikbaar
  • Groter Cover Screen is erg handig
  • 120Hz grote upgrade, veel vloeiender in gebruik
  • Telefoon voelt erg snel aan
  • Geruststellend goed in elkaar gezet, zonder gekraak
  • Moeilijk uit te klappen met 1 hand
  • Wordt snel warm
  • Batterijduur is op z'n best gemiddeld
  • Geen telephoto zoom camera
  • De vouw is er nog altijd

Moet je hem bestellen? Dat is een gekke vraag om te stellen voor een telefoon zoals de Z Flip 3. Er is namelijk geen echte concurrentie in de moderne clamshell foldables, en als je van het idee van foldable telefoons houdt (los van de tablet-vouwende Z Fold 3) dan is dit het beste wat er verkrijgbaar is.

Ik ben niet de persoon die nu bekeerd is tot de moderne flip telefoon, maar ik sta wel te popelen om ermee te experimenteren. Zoals ik het zie, is de Z Flip 3 een welkome verbetering, maar ook slechts een incrementele stap beter dan z'n voorganger. Ik heb de originele Z Flip voor een paar uur gebruikt ter vergelijking en vond het 60Hz scherm en het schokkerige beeld erg vervelend. En dat kleine Cover Screen was simpelweg een vergissing op eerdere modellen. De Z Flip 3 verhelpt die problemen, maar het brengt niets baanbrekends. Ook al nu het ontwerp waterbestendig is, en voelbaar steviger is het nog altijd een onhandige telefoon om met 1 hand te openen. Iets dat je vele malen per dag zult moeten herhalen. En het verhelpt ook nog altijd niet het probleem met de gemiddelde batterijduur en het gebrek aan een zoomcamera.

Uiteindelijk zal ik nog wel even bij de Flip blijven al was het maar om te zien hoe het allemaal verloopt. Het is uiteindelijk gewoon een leuke telefoon, en hij is anders en daar houd ik van. Ik ben nog wel terughoudend over foldable telefoons en deze telefoon heeft me nog altijd niet volledig overtuigd, maar ik denk wel dat hij het uiteindelijk wint ten opzichte van de vrij grote Z Fold 3. Maar dat is persoonlijk.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Z-Flip-3-review_id5222

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven