Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm reviews


Lees hier Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Watch 4 Classic 42mm vindt en maak kans op € 50. Is dit een handige smartwatch of zijn er betere op de markt? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Watch 4 Classic 42mm review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Bijna foutloos”

PhoneArena ·

  • Stijlvol en functioneel ontwerp
  • Helder en levendig scherm
  • Uitstekende gezondheidsmonitoring
  • Telefoontjes plegen
  • Wear OS verrijkt het ecosysteem
  • Batterijduur van 1 dag
  • Zweterig bandje
  • Geen Google Assistant, wie maakt er gebruik van Bixby?

Ik ben niet zo'n fan van smartwatches. Je zult me vaker zien met een G-Shock of een overduidelijk klassiek mechanisch horloge dan met een smartwatch die ik elke dag moet opladen. De enige smartwatch die ik tot nu toe voor meerdere weken "getolereerd" heb was een Huawei met een indrukwekkende 2-weken accuduur.

Ondanks dat keek ik toch bijzonder uit om deze Galaxy Watch 4 Classic te proberen. Al was het maar omdat het de eerste is die het resultaat is van Google's en Samsung's samenwerking. Het nieuwe en opgepoetste Wear is nu een gedeeld platform samen met Samsung's Tizen, waarbij het het beste van 2 werelden samenbrengt, en het was een logische stap om Apple's dominantie op de smartwatch-markt aan te gaan.

En alhoewel de Galaxy Watch 4 Classic veel dingen goed doet, zijn er toch een paar verkeerde afslagen gemaakt waardoor hij in dezelfde problemen als de afgelopen jaren trapt. De belangrijkste is de tegenvallende batterijduur. Dit is de meest serieuze tegenvaller, maar de rest is eigenlijk erg goed. Om te beginnen, ik hou van het ontwerp met z'n enorme hoeveelheid gezondheidsfuncties waarmee je je lichaam goed kunt monitoren.

Toch, voor het bedrag wat Samsung vraagt voor de Galaxy Watch 4 Classic is hij toch meer bestemd voor een niche publiek dan z'n voorganger omdat hij niet gekoppeld kan worden aan een iPhone (als ben je dan beter af met een Apple Watch) en hij vereist een Galaxy smartphone om alle functies ten volle te benutten. En als je functionaliteit wilt opofferen voor een flink langere accuduur dan ben je beter af met een Huawei Watch 2 of 3.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-watch-4-classic-review_id5213

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven