Samsung Galaxy S22 Ultra reviews


Lees hier Samsung Galaxy S22 Ultra reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S22 Ultra vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S22 Ultra review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Waardige Note-opvolger staat z'n mannetje”

The Verge ·

  • Vlotte algemene prestaties
  • Ingebouwde, veelzijdige en unieke S-Pen
  • Uitstekende camera met verbeterde portretmodus
  • Matige batterijprestaties
  • Gewenning stylus-functies hebben tijd nodig
  • Nachtselfies zien er niet geweldig uit

Het is lastig te benoemen wat de Galaxy S22 Ultra niet kan. Kan ik een GIF maken van een video en hem plakken in een notitie die ik aan m'n startscherm vastmaak? Ja. Kan ik een scherpe foto van de top van de Smith Tower in Seattle maken terwijl ik enkele straten verderop sta? Ja. Kan ik een foto maken van het typenummer van mijn vaatwasser, omzetten in tekst en plakken in Google terwijl ik zoek naar onderdelen? Ook ja.

Het kan zo'n beetje alles wat vrijwel elke redelijke telefoon in 2022 kan. Maar de S22 Ultra is een telefoon als geen andere. Wil je het leven met een stylus omarmen, of ben je slechts nieuwsgierig? Wil je echt vaker gebruikmaken van een 10x lens of wil je er gewoon een paar foto's mee maken en vervolgens de functies links laten liggen? Ben je plan om RAW foto's van 40MB of meer te maken? Kijk eens stevig in de spiegel en vraag jezelf die vragen wanneer je zoveel geld neerlegt voor een telefoon (plus nog wat extra voor een oplader).

En toch heeft Samsung al het werk al gedaan om jezelf af te vragen of deze telefoon wat voor jou is. Als je iemand bent die het meeste uit een Ultra kan halen, dan weet je het zelf ook al. Als je jezelf afvraagt of dit alles het waard is dan ben je beter af met een S22 Plua.

Voor wie van plan is om regelmatig gebruik te maken van de krachtige en nogal niche functies van de S22 Ultra dan is dit een telefoon als geen ander. De soms vreemde interface blijft, en de batterijduur valt tegen. Maar als je kunt leven met deze tekortkomingen en de soms stijle leercurve van de S Pen eigen kunt maken dan wordt je beloond met een echt uniek toestel.

Bron: https://www.theverge.com/22941246/samsung-galaxy-s22-ultra-review-price-screen-specs-stylus

2 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven