Samsung Galaxy S22+ reviews


Lees hier Samsung Galaxy S22+ reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S22+ vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S22+ review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,7
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De gouden middenweg”

PhoneArena ·

  • Uitmuntend scherm
  • Prachtig ontwerp
  • Fatsoenlijke batterijduur
  • Goede haptics en audiokwaliteit
  • Prestaties zijn oké
  • Foto's te scherp
  • Ruis foto's bij weinig licht
  • Niet erg ergonomisch
  • Marginale verbetering tov Galaxy S21+
  • Wordt heet tijdens gamen

Het goede nieuws is dat de Galaxy S22 Plus net zo duur is als vorig jaar, en voor een kleine meerprijs krijg je het model met 8/256GB wat toch de optimale combinatie is.

Dat is goedkoper dan aartsrivaal iPhone 13 Pro Max maar de iPhone heeft dan een voordeel op de batterijduur, is sneller, en heeft een streepje voor op de video-opname-gebied. Sommige mensen geven ook de voorkeur aan het iOS ecosysteem met Apple Watches, AirPods en de rest.

De Pixel 6 Pro is een geweldige Android optie voor wie de enkele problemen zoals de trage vingerafdrukscanner op de koop toeneemt. De telefoon is serieus snel, krijgt op dag 1 al Android-updates in plaats van maanden later en heeft een indrukwekkende camera.

Maar als je Samsung-fan bent en een Galaxy overweegt, dan zijn de echte concurrenten van deze Galaxy S22 Plus dit jaar andere Galaxy-telefoons. Als je nu een S21 Plus hebt hou dan gerust je oude mobiel en blijf weg bij upgraden. De verbeteringen zijn nagenoeg allemaal klein en rechtvaardigen niet om naar een nieuw model te upgraden. Zelfs de flink goedkopere Galaxy S21 FE beschikt over de basis zoals een vlaggenschip-waardige processor, een redelijk groot scherm en een degelijke accuduur.

Uiteindelijk blijft de vraag of je deze Galaxy S22 Plus zou moeten kopen?

Bekijkend vanuit een vacuum is het een geweldige telefoon. Een goede camera die in de meeste gevallen een goede foto schiet en soms een slechte. Acceptabele prestaties met een goede accuduur. Toch zijn er enkele problemen met de cameraprestaties die opgelost moeten zodat z'n werkelijke potentie vrij komt. En dat is dan ook m'n grootste bezwaar aan deze telefoon.

Met de S22 Plus bespaar je geld in vergelijking met de Ultra en hij zorgt er ook voor dat je geen enorme telefoon hoeft mee te zeulen. Tegelijkertijd, als je het grotere formaat van de Ultra prima vindt dan krijg je daar zoveel meer voor terug, van de S Pen tot de zoomcamera, groter scherm en flink betere batterijduur. En dat alles voor niet eens zoveel meer extra geld.

Dus ja, de S22 Plus is in de kern een prima telefoon, maar wordt overschaduwt door de Ultra en zij die alleen het allerbeste willen moeten waarschijnlijk eerst daar kijken.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s22-plus-review_id5325

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven