Samsung Galaxy S21 FE reviews


Lees hier Samsung Galaxy S21 FE reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S21 FE vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S21 FE review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,3
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Te weinig, te laat”

Android Authority ·

 • Degelijke bouwkwaliteit
 • Bovengemiddeld scherm
 • Erg goede batterijduur
 • Snelle prestaties
 • Goede software en beloofde updates
 • Camera inmiddels ingehaald door concurrentie
 • Te hoge prijs

Samsung heeft een fijn stukje hardware gemaakt met de Galaxy S21 FE. Hij heeft een fijn scherm, sterke batterijduur en snelle prestaties. Jammer alleen dat hij te duur is vergeleken met z'n voorganger en dat er daardoor betere en goedkopere alternatieven zijn. Ook komt hij wat laat gelet op de aanstaande lancering van de Galaxy S22 familie.

Bron: https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s21-fe-review-3082685/

1 0

“Misschien kun je beter voor de Pixel 6 gaan”

The Verge ·

 • Groot, vloeiend scherm
 • Goede telephoto camera
 • Goed software update-beleid
 • Snellader kost extra
 • Laat aangekondigd in S21-familie

De S21 FE is een goede telefoon die slechts voor weinig mensen erg zinvol is. Zij die niet per se een Samsung hoeven zijn waarschijnlijk beter af met een Pixel 6 voor minder geld, afhankelijk waar je woont. De Pixel is op vrijwel alle fronten beter af dan deze S21 FE - hij heeft een betere camera, bestaat uit meer premium materialen zowel aan de voor- als achterzijde, heeft een beetje meer RAM, en biedt betere prestaties dankzij z'n nieuwe door Google ontworpen Tensor processor. Ja je krijgt geen telephoto camera (die krijg je alleen bij de duurdere 6 Pro) en z'n maximale schermverversing is 90Hz in plaats van 120Hz. Maar als die extra opties je geen €/$100 meer waard zijn dan moet je de S21 FE overwegen. Alle anderen zouden voor de Pixel 6 moeten gaan.

Als je een toegewijde Samsung fan bent, dan maal je waarschijnlijk niet om dat extra beetje geld en ga je voor de S21 met wat extra toeters en bellen. Sterker nog, waarschijnlijk heb je die al. Met z'n lagere prijs en composiet achterkant, de S21 is al een Fan Edition van de S21-familie.

Toch is er wat te zeggen voor een telefoon met goede software-ondersteuning (3 grote Android updates en 4 jaar lang beveiligingsupdates), een degelijke telephoto camera, en grotendeels goede componenten voor minder dan 1000 euro. Ik stuur potentiële klanten meestal door naar de Pixel-telefoons voor snellere software-ondersteuning maar Samsung doet het de laatste jaren best goed op dit gebied.

De Galaxy S21 FE laat me achter met relatief weinig klachten, maar er is ook weinig om aan te bevelen ten opzichte van alternatieven. Als je al zo lang hebt gewacht om er één te kopen dan kun je net zo goed enkele weken wachten om te zien wat de S22 ons gaat brengen. En koop er dan gerust één. Maar als je meer een gewone toeschouwer bent dan een fan dan denk ik niet dat deze telefoon voor jou is.

Bron: https://www.theverge.com/22880297/samsung-galaxy-s21-fe-review-screen-battery-specs-price

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven