Samsung Galaxy S10 Lite reviews


Lees hier Samsung Galaxy S10 Lite reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S10 Lite vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S10 Lite review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Voor wie is deze Lite nou precies?”

PhoneArena ·

  • Groot, scherp en mooi scherm
  • Goede cameraprestaties
  • Krachtige hardware - niet 'Lite'
  • Goede bouwkwaliteit
  • Keurige accuduur
  • Enkele speaker, geen koptelefoonpoort
  • Macrocamera is beneden gemiddeld
  • Geen telephoto-lens

De Samsung Galaxy S10 Lite is een gek toestel. Er is niets 'Lite' aan, hij heeft zelfs dezelfde hardware als een 2019-vlaggenschip en hij staat zelfs z'n mannetje in het bovenste segment. Je zou kunnen zeggen dat het een goedkoper alternatief voor de Galaxy S20 is, maar doordat Samsung ook nog gewoon Galaxy S10's verkoopt met korting verkoopt gaat die vlieger niet meer op.

Dus de Galaxy S10 Lite is een tikkeltje groter dan de Galaxy S10 , heeft gelijkwaardige specificaties en zit zowat in dezelfde prijscategorie. Voor wie is de S10 Lite dan precies?

Nou, allereerst heeft hij een plat scherm. Dat zal mensen aanspreken die niets hebben met Samsung's kenmerkende afgeronde schermen. Hij heeft een groter scherm voor minder geld, vooral als je hem vergelijkt tegen de Galaxy S10-serie. Hij heeft ook een andere cameramodule, gebruikmakend van Samsung's nieuw stabilisatie-systeem, die uiteindelijk ook in de S20 beland is. Maar hij heeft geen telephoto-lens om in te zoomen. Dus als je dat belangrijk vind dan moet je voor de Galaxy S10 gaan.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S10-Lite-review_id4766

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven